donderdag 27 december 2012

Goede voornemens: Voorbereiding


Zodra er een nieuw jaar begint komen de goede voornemens weer uit de kast. Na de feestdagen en met een blanco agenda neemt menigeen zich voor om gezonder te gaan leven. Toch is dit eenvoudiger uitgesproken dan gedaan. De meeste mensen gaan voor een snelle start, terwijl een goede voorbereiding het halve werk is. Het duurt wat langer, maar levert op de lange duur meer winst/gewichtsverlies.


Met ingang van 1 januari 2013 zal deze blog alleen verschijnen op deze website. Hier zijn ook alle eerdere afleveringen van deze blog in het blogarchief op deze website te vinden.

2 opmerkingen:

  1. Binnenkort is het weer zover, de feestdagen staan voor de deur en we gaan ons weer even lekker laten gaan met vrienden en familie. Heerlijk eten en een glaasje erbij.
    Maar wat achteraf als we niet meer in onze favoriete kledingstuk kunnen?
    We kunnen natuurlijk op dieet gaan maar we kunnen ook gewoon een heerlijke en gezonde feestmaaltijd maken dan zijn we al halfweg zonder veel moeite te doen.
    Tussendoor een kleine wandeling of fietstochtje maken en uw kledij past nog perfect.
    Alvast fijne feesten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klopt. Dat kan, maar als je meer afleveringen van deze blog leest snap je beter waar het over gaat. Veel mensen gaan ondoordacht met afvallen en/of sporten beginnen, maar hebben nog niet gewerkt aan de motivatie of ze hebben een vaag doel geformuleerd. Meer weten? Neem dan gerust eens contact op. Afvallen en sporten kan prima zonder supplementen.

    BeantwoordenVerwijderen