Nee, dit
gaat niet over het logo. Trouwe lezers weten dat ik daar geen fan van ben. Het
gaat ook niet over de verkiezingen. Kiezen betekent kleur bekennen. In onze
voedingsmiddelen komen veel kleuren voor. En ik kies graag voor kleur, maar dan
bij voorkeur wel natuurlijk. Ook smaak en geur zijn belangrijk. Eten wat er
mooi uitziet, maar niet smaakt zal niet veel worden geconsumeerd. Eten kan
smakelijk en kleurrijk worden gemaakt met natuurlijke ingrediƫnten. Dat lijkt
misschien ingewikkeld, maar is soms eenvoudiger dan gedacht. Met een beetje
meer aandacht voor de broodmaaltijden lukt het namelijk veel beter om voldoende
voedingsstoffen binnen te krijgen. En de boterhammen en broodjes krijgen meer
kleur.
Brood, daar zit wat inIn Nederland is een uitgebreide keuze mogelijk voor brood. Van allerlei soorten wit tot het donkerste volkoren- rogge- en meergranenbrood. Brood is een belangrijke leverancier van koolhydraten, vezels, vitamines van het B-complex, ijzer en jodium. Een donkere kleur van het brood is geen garantie dat het brood meer vezels bevat.
Lees meer op www.sportvoedingsadvies.eu
Met ingang van 1 januari 2013 zal deze blog alleen nog op de hierboven genoemde site worden gepubliceerd. Alle eersre afleveringen zijn daar ook terug te vinden in het blogarchief.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten